Etter tre overbevisende kamper i Mexico får Tønsberg-gutten Ali Srour endelig kjenne på følelsen av hjemmebane.

 

Lørdag 20. oktober får han sin norske debut under «This is my House 2» i Skien Fritidspark.

Ali Srour har de to siste årene tilbragt mesteparten av tiden i Los Angeles og Mexico, og har tatt tre av tre mulige seire.

Samtlige har kommet på knock-out.

24-åringen med den publikumsvennlige stilen strutter av selvtillit foran sin første kamp på norsk jord.

 

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!

– Mitt mål er å gi publikum og tv-seere veldig god underholdning. Jeg skal vise hva jeg er verdt, sier Ali Srour, som ikke ønsker å beskrive seg selv noe mer utover dette:

– Når jeg har bokset har folk sammenlignet meg med Muhammad Ali og Prince Naseem, så jeg trenger ikke å beskrive min egen stil. Andre gjør det for meg, smiler Srour.

Motstander Giorgi Gachechiladze fra Georgia har 22 seire på 54 kamper. 15 av de har kommet på knock-out.

– Jeg har sett litt på han, men trenger ikke å analysere han. Jeg tar det som det kommer når jeg går inn i ringen. Hvis jeg skal komme meg videre i karrieren er dette en jeg skal slå ut i første eller andre runde. Jeg har ikke noe valg. Jeg takket ja til denne motstanderen fordi jeg ikke gidder å møte bare uerfarne boksere. Jeg valgte han fordi han er tøff, sier Tønsberg-mannen.

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!

Ali Srour er opprinnelig fra Tønsberg og storebror til Hadi Srour, som er en av Norges desidert beste amatørboksere pr nå med klar målsetting om å kvalifisere seg for OL. I Mexico har Ali trent med blant annet den tidligere profilen Manuel Garnica, som i sin aktive karriere gikk store kamper mot Manny Pacquiao, Timothy Bradley og Marcos Maidana.

Målet for den videre karrieren er klart:

– Jeg er realistisk og tenker at jeg bokser om en tittel om tre til fire år. Og da skal det skje i Las Vegas, sier Ali Srour.

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!