Etter 400 opptredener med Alan Walker lander Alexandra Rotan i Skien Fritidspark 20. oktober!

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!

I 2016 røyk Alexandra Rotan (22) ut av «Idol», men nektet å gi slipp på drømmene.  Etter å ha kontaktet manager Gunnar Greve på Facebook fikk hun drømmesjansen; verdensturnè med en av Spotifys mest spilte artister: Alan Walker.

 

Eidsvoll-jenta var med på konserter både i Europa, Asia og Sør-Amerika. Alexandra gikk fra å ha en hverdag med noen få sangoppdrag i halvåret til flere sangoppdrag i uken! Superstjernetilværelsen ga mersmak og hun bestemte seg for at dette var hverdagen som passet henne best.

 – Etter turneen med Alan Walker forstod jeg at det er på scenen jeg hører hjemme og at det er musikk jeg vil leve av. Gi meg en mikrofon og et publikum, så har jeg det jeg trenger på en øde øy, sier Alexandra Rotan.

 

Før sommeren 2018 deltok Alexandra på Oslo Song Writing Camp, der hun skrev sin kommende singel på et hotellrom sammen med flere andre musikere. Hun har tidligere unngått å grave dypere i egne følelser når hun har skrevet låter, men OSWC inspirerte henne til å våge å skrive om det som står henne nært. Resultatet ble hennes debutsingel, ”Crazy ´Bout You”, en låt som beskrives som fengende og behagelig og er en fin blanding av pop og R&B.

 

Som artist vil Alexandra inspirere andre til å følge drømmene sine og tørre å ta sjanser. Hun har jobbet hardt for å komme dit hun er i dag, og vil motivere andre til å jobbe minst like hardt for at de også skal ha en hverdag fylt med det de synes er gøy.

 

Lørdag 20. oktober kan du se henne LIVE i Skien Fritidspark!

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!