Omtrent på dagen ett år etter suksess-stevnet «This is my house» inviterer Melhus Promotions til ny folkfest i Skien Fritidspark.

Kevin Melhus overrasket mange da han fra ringen i Bergen 9. juni 2017 annonserte at han brøt med «First Lady Promotion» og etablerte sitt eget selskap.

Fire måneder senere fylte over 3000 tilskuere Skien Fritidspark til randen, og folkefesten som Melhus hadde lovet var et faktum.

Nå annonseres oppfølgeren «This is my House 2», som avvikles lørdag 20. oktober 2018 i Skien Fritidspark. Billettsalget åpnes fk. torsdag (23. august), og hele seks profesjonelle boksekamper med norske profiler står på menyen.

Kevin Melhus, Bernard Torres, Ingrid Egner, Alexander Hagen, Ali Srour og Jamshid Nazari er alle klare for å skape en ny folkefest i Skien.

– Vi har jobbet hardt mens resten av landet har hatt sommerferie, og er nå utrolig stolte av å kunne invitere hele Grenland til nok en folkefest. Forgjengeren var sportslig sett en stor suksess der et entusiastisk publikum lagde en fantastisk ramme rundt det som skjedde i ringen. Til tross for at stevnet gikk samtidig som Cecilia Brækhus møtte Mikaela Lauren en times tid unna solgte vi ut alle billettene, og jeg tror at bokseinteressen i Grenland er såpass stor at vi vil gjøre det igjen, sier Kevin Melhus, som både promoterer og bokser på «This is my House 2».

– Både politikere og næringsliv har gitt sin støtte, og har vært fantastiske støttespillere for oss i prosessen frem mot et nytt stevne. Sammen med Norges beste boksepublikum blir dette årets store hendelse for proffboksing i Norge, sier Melhus.

Som bokser var Melhus den første som bokset en profesjonell kamp på norsk jord siden Steffen Tangstad i 1981, da han gikk i ringen i Oslo Spektrum 1. oktober 2016.  «This is my House 2» er hans tredje stevne som promotor.
Billettsalget starter torsdag 23. august, og selges via Ticketmaster.

Recordlister, «This is my House 2»:

Kevin Melhus: http://boxrec.com/en/boxer/774486
Ingrid Egner: http://boxrec.com/en/boxer/829905
Alexander Hagen: http://boxrec.com/en/boxer/624454
Bernard Torres: http://boxrec.com/en/boxer/810870
Ali Srour: http://boxrec.com/en/boxer/826028
Jamshid Nazari: http://boxrec.com/en/boxer/810411