Rapduoen Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, bedre kjent som «Madcon», blir det store artist-trekkplasteret under boksestevnet «This is my House 2» i Skien Fritidspark 20. oktober.

MADCON blir årets store headliner under «This is my House 2» 20. oktober i Skien. (Foto: Olav Stubberud)

– Madcon er veldig folkelige, og aktuelle i store tv-produksjoner som «Idol» og «The Voice», i tillegg til det de lager selv av enorme hits. Vi forsøkte å booke de til forrige stevne i Oslo, men da lot det seg ikke gjøre. Vi har imidlertid holdt dialogen siden da, og forrige uke ble de klare for «This is my House 2». Da kom samtidig gåsehud-følelsen. Dette er utrolig stort, sier Kevin Melhus, som både er promotor for stevnet, samt at han bokser hovedkampen mot svenske Marcus Alberts.

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!

Madcon har vunnet hele seks spellemannspriser, og har vært toneangivende innen norsk rap/R`n`B siden gjennombruddet på begynnelsen av 2000-tallet. Samtidig har medlemmene vært sentrale som dommere i henholdsvis «The Voice» og «Idol», og er jevnlig å se på norske TV-skjermer.

Flere av duoens singler, samt ett av albumene, har solgt til platina, og Madcon vant også en «World Music Award» i 2008.

– Madcon kommer til å treffe bra i skien. De har vært høyaktuelle og holdt seg på topp på norske og europeiske hitlister i mange år, og jeg gleder meg til at de skal tenne på Skien Fritidspark 20. oktober, sier Kevin Melhus.

KJØP BILLETTER TIL «THIS IS MY HOUSE 2» HER!

«This is my House 2» arrangeres av Melhus Promotions i Skien Fritidspark lørdag 20. oktober. Kevin Melhus vs Marcus Alberts er kveldens hovedkamp, mens de norske bokseprofilene Bernard Torres, Alexander Hagen, Ingrid Egner, Jamshid Nazari og Ali Srour også skal i aksjon.

Fjorårets stevne trakk over 3000 tilskuere, og det er forventet samme tilskuertall også i år.

Billetter selges via ticketmaster.no