Svenske Marcus Alberts blir Kevin Melhus` motstander under «This is my House 2» i Skien Fritidspark 20. oktober.

Svenske Marcus Alberts blir motstander for Kevin Melhus i Skien Fritidspark 20. oktober 2018

Den tidligere svenske mesteren (2013) står med totalt ni proffkamper, hvorav seks av de har endt med seier. Dermed har han både flere seire og flere kamper totalt enn 28-årige Kevin Melhus.

– Marcus Alberts er den desidert beste bokseren jeg har møtt så langt i proffkarrieren. Han er høy og bruker rekkevidden sin for alt det er verdt. Dette blir en veldig tøff kamp for meg, og samtidig en veldig bra match-up som publikum vil elske, sier Kevin Melhus.

30 år gamle Alberts er født og oppvokst i Stockholm, og hadde en god amatørkarriere før han debuterte som profesjonell i 2015, og seiret i sine fire første kamper.

Kevin Melhus er på den andre siden ubeseiret på sine fem proffkamper så langt, og satser på å ta sin tredje seier i 2018 når de to møtes i hovedkampen under «This is my House 2» i Skien Fritidspark 20. oktober.

– Alberts kommer for å vinne, men jeg kommer til å gi alt og skal vise hvem som er kongen av ringen den kvelden.

– Presset på meg er stort, for jeg skal levere både som bokser og som arrangør, men hadde det ikke vært et stort press ville ikke dette vært noe som hadde motivert eller tent meg. Det er bare å kaste seg ut i det, jobbe hardt og aldri gi opp. Det er ikke noen alternativ, sier Kevin Melhus.

«This is my House 2» er forventet å trekke over 2000 tilskuere til Skien Fritidspark lørdag 20. oktober. I tillegg til Kevin Melhus skal også de norske bokseprofilene Bernard Torres, Alexander Hagen, Ingrid Egner, Jamshid Nazari og Ali Srour i aksjon.

  • HØR KEVIN MELHIS UTTALE SEG OM KAMPEN HER: 

Billetter selges via ticketmaster.no

Recordlister:

Kevin Melhus: http://boxrec.com/en/boxer/774486

Marcus Alberts: http://boxrec.com/en/boxer/718453